Завантаження ...
banner

Допоможіть врятувати Владиславу Ющенко

До редакції mynizhyn.com звернулася Світлана Ющенко зі зверненням про збір коштів для порятунку її доньки Владислави Ющенко. Тож, публікуємо звернення

Владиства Ющенко, збір коштів, благодійність

До редакції mynizhyn.com звернулася ніжинка Світлана Ющенко зі зверненням про збір коштів для порятунку її доньки Владислави Ющенко. Тож, публікуємо звернення.

 
Усім доброго дня! Мене звати Світлана, мою доньку Владислава. Я звертаюся до всіх небайдужих із проханням допомогти моїй дитині подолати хворобу!
Кожен із нас народжується унікальним, моя дитина теж не була винятком, вона теж народилася унікальною, але трохи в іншому сенсі. Майже відразу після народження їй діагностували складну ваду серця. І саме з того моменту почалася наша боротьба за життя, яка триває і сьогодні.

У здорової людини серце складається з чотирьох відділів - два передсердя і два шлуночка, розділені перегородкою. Моя дівчинка народилася без перегородки між шлуночками, тобто у неї лише один спільний шлуночок, унаслідок цього по організму циркулює змішана кров, також патологія серця дала ускладнення на легені, що призвело до появи легеневої гіпертензії, тобто організм постійно страждає від нестачі кисню.

Моя родина - це я і моя дитина. Відразу після народження лікарі винесли шокуючий вирок - дитина не житиме, а якщо і житиме, то недовго і запропонували просто від неї відмовитися. 

Я була неймовірно щаслива, коли вона з'явилася на світ, адже вона сенс мого життя, моя найбільша радість! Як узагалі можна відмовитися від власної дитини....нізащо...тієї миті я заприсяглася - МОЯ ДИТИНА ЖИТИМЕ і я зроблю все можливе і неможливе заради її порятунку, я все одно буду боротися за неї і з нею!

У 3,5 місяці їй зробили першу операцію на серці і хоча повністю виправити ваду не вдалося, це вже була перемога, найголовніше було те, що тепер моя дитина точно житиме і тепер у нас є час. Вона практично не відрізнялася від звичайних дітей, раділа, посміхалися, гралася, хіба що все це робила трохи повільніше, трохи швидше втомлювалася і трохи більше відпочивала. Але вії років раптово її стан різко погіршився, нам довелося робити другу операцію. Реабілітація була довгою і складною. Знадобилося півроку аби повернутися до більш-менш звичайного життя. Після чергової, тривалої боротьби, ми знову перемогли - фізичний стан покращився, вона повернулася до школи і здавалося б тепер уже все позаду.
Звичайно ж життя моєї дитини ніколи не було схоже на життя інших людей. Більшість спогадів з її дитинства - це лікарні, лікарі, ліки. їй завжди було важко, було багато болю, сліз, багато обмежень, заборон, але це не зламало її. Усі ці труднощі зробили її неймовірно сильною, адже навіть не всі дорослі витримають те, що вже витримала вона, впертою, цілеспрямованою, із величезною силою волі і жагою до життя, і я знаю, що вона буде боротися до перемоги!

Попри важкий діагноз вона закінчила школу із золотою медаллю, вступила до одного з кращих університетів країні, та, нажаль, усе знову пішло не за планом. За останні 3 роки її фізичний стан погіршився настільки, що все ж їй довелося покинути навчання. Незважаючи на допомогу лікарів, на проведені операції, на постійний прийом ліків, кисневу терапію, зараз вона практично весь час проводить вдома, на вулицю виходить раз у 5-6 днів, їй важко ходити, важко дихати, інколи навіть важко говорити... На сьогоднішній день в Україні нам уже нічим не можуть допомогти. Єдиний спосіб врятувати її життя - це пересадка комплексу СЕРЦЕ-ЛЕГЕНІ!

Приблизно рік тому ми подали документи в Міністерство охорони здоров'я України в чергу на трансплантацію за кордоном. Сьогодні ми отримали позитивну відповідь від МОЗу, ми знайшли клініку, яка згодна нас прийняти. Операція буде проведена за рахунок держави, але як виявилося, щоб потрапити на лікування, нам, окрім коштів виділених державою, потрібно мати додатково ще 10 тисяч доларів.. Виліт до клініки планується вже за місяць. 

Як я вже говорила раніше, ми живемо удвох, чоловіка і батька у нас немає, мої батьки вже старенькі і самі потребують допомоги. Я 23 роки борюся жи життя своєї дитини одна. Вона постійно потребує дороговартісного лікування і тому самостійно назбирати таку суму і за такий короткий проміжок часу для нас просто нереально.

 Я понад усе мрію, щоб моя дитина могла вільно дихати і жити повноцінно. Тому я прошу всіх небайдужих допомогти й підтримати, подарувати моїй дитині шанс жити!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУВАННЯ КОШТІВ

Приватбанк 5168 7450 1055 6733 – Ющенко Світлана Миколаївна (+380985106702)
Приватбанк 5168 7573 1522 6003 – Ющенко Владислава (+380682357336)



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: