Завантаження ...
banner
banner

Інший погляд Ангеліни Самсонової

На третьому поверсі ТЦ "Гермес" триває фотовиставка молодої ніжинської фотохудожниці Ангеліни Самсонової. Ми її відвідали у день відкриття і дізналися, чому у виставці є кольорові фото, коли були зроблені знімки і чим планує займатися далі авторка фото.

5 січня у ТЦ "Гермес" відкрилася фотовиставка "Another look" Ангеліни Самсонової. Прикметним у виставці є те що вона анонсувалася, як виставка чорно-білих фото, але у ній присутні і фото у кольорі. А жодна представлена робота немає назви. Замість них під кожним фото розміщено тематичні цитати. Також ми дізналися чим планує далі займатися Ангеліна і які має професійні плани.

Ми звикли бачити світ кольоровим, але набагато простіше побачити його прекрасні деталі саме на чорно-білому фото. Зазвичай ми їх просто не помічаємо - говорить Ангеліна

Більшість фото були зроблені у грудні, тому без деяких з них, які краще виглядають у кольорі виставка була б неповною. Саме тому їх і можна побачити тут.  

А підбираючи цитати для кожного фото я намагалася відійти від прийнятих канонів і знайти оригінальні вислови, які б водночас були присвячені фотографії і перегукувалися з тим, що зображено на конкретному фото. 

На запитання чим планує далі займатися авторка виставки, Ангеліна відповіла, що в першу чергу буде готуватися до ЗНО, адже зараз навчається на випускному курсі у ліцеї НДУ. А потім хоче навчатися на психолога у місцевому університеті. А як фотограф хоче, поки що, не обмежувати себе у жанрах і вже планує наступну виставку на осінь цього року.

Нагадаємо, виставка триває до 18 січня, відвідати її можна з 10 до 18 години. 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: