Завантаження ...
banner

У Чернігові, через помилку у морзі, рідні поховали не того

Рідні покійного Івана Коваля прийшли забирати тіло для поховання. У патолого-анатомічному відділенні їм віддали тіло чужої людини

Морг, тіла , помилка


Рідні покійного Івана Коваля прийшли забирати тіло для поховання.  У патолого-анатомічному відділенні їм віддали тіло чужої людини.

Виявилося, що Івана Коваля поховали під іншим іменем інші люди.

Довелося провести ексгумацію й перепоховати небіжчика. Так само й іншій родина була змушена вдруге вирушити до моргу, влаштовувати прощання й похорон.

Виявилося, що в неділю в один час до відділення доставили тіла двох небіжчиків одного віку.

На тілах випадково поміняли бирки.  У вівторок під іншим іменем на кладовище відвезли Івана Коваля. Люди, які поховали його у вівторок сказали, що не бажають спілкуватися з журналістами, й не пояснили, як вони прийняли чужу людину за свого родича. Помилку визнали тільки сьогодні.

Члени родини Івана Коваля мають претензії до працівників патолого-анатомічного бюро. Керівник патолого-анатомічного відділення каже, що тіла привезли комунальники в одній машині, тож помилка трапилася раніше.

Коли родичі Коваля виявили помилку, вони викликали поліцію. Правоохоронці зібрали свідчення, але протоколів не складали, повідомив речник обласної поліції Сергій Бриль. Завідувач паталого-анатомічним відділенням Едвард Злепко обіцяє провести внутрішню перевірку і з’ясувати, хто і чому міг переплутати тіла.

Детальніше у сюжеті UA: Чернігів


Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: