Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець незаконно зберігав коноплі у своєму гаражі

В рамках оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак-2018» ніжинська поліція виявила та вилучила в гаражі містянина висушену коноплю

Коноплі, поліція, затримання

В рамках оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак-2018» ніжинська поліція виявила та вилучила в гаражі містянина висушену коноплю.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Поліція Чернігівщини.

11 липня до поліції надійшло повідомлення, що житель Ніжина незаконно зберігає в гаражі коноплю. На місце події виїхала поліція, яка спільно із слідчо-оперативною групою Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області в гаражі виявила та вилучила висушену речовину рослинного походження – коноплю. Вилучене направлено на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) – карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Поліція ще раз нагадує та попереджає громадян про адміністративну та кримінальну відповідальність за незаконні посіви та культивування нарковмісних рослин.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: