Завантаження ...
banner

У Ніжині офіційно відкрили сучасний м’ясний павільйон

Сьогодні, 17 липня, у Ніжині, на території ТОВ «Ніжинський коопринок» відбулось офіційне відкриття м’ясного павільйону

М’ясний павільйон, коопринок, торгівля


Сьогодні, 17 липня, у Ніжині, на території ТОВ «Ніжинський коопринок» відбулось офіційне відкриття м’ясного павільйону. Можна з впевненістю сказати, що подібного комплексу немає в усій області, і не в кожному місті України є щось подібне.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко.

Валерій Куліч наголосив, що тепер ніжинці зможуть купавати якісну продукцію в комфортних умовах. Міський голова зазначив, що дуже приємно, коли підприємство, яке здійснює господарську діяльність на ринку збудувало цей об’єкт, адже ніжинці заслуговують на те щоб в безпечних умовах купувати м’ясні вироби.

Директор ТОВ «Ніжинський коопринок»  Юлія Галіч відмітила, що м’ясний павільйон є своєрідною частиною Європи, і надалі планується відкривати нові об’єкти на ринку. А головне, щоб ніжинці отримували задоволення від покупок у павільйоні.

Високопосадовці урочисто перерізали червону стрічку та відкрили павільйон, де вже вишикувались продавці у фірмових фартушках, а на столах покупців чекало м’ясо всіх видів: свинина, яловичина, курятина, крільчатина … Працюють також торгові точки «Українські ковбаси» та «Наша ряба»

В самому павільйоні можна придбати різноманітні пакети, а також приправи до м’яса на будь-який смак.

Ми поспілкувались з кількома продавцями. Всі вони задоволені умовами та з нетерпінням чекають покупців. До слова, в павільйоні створені всі умови для зручної та безпечної торгівлі м’ясом, є система вентиляції, наявні холодильні камери, працює ветеринарно-санітарна лабораторія

На подвір’ї павільйону гостей розважали професійна ведуча та музиканти. Відбувся розіграш цінних призів, для тих хто купував сьогодні продукцію. Своїх власників знайшла мультиварка, мікрохвильова піч та пральна машина.

Багато призів отримали продавці, що торгують тут. Так, кожен з них на початку роботи зареєструвався, і врешті, багато хто отримав різноманітні подарунки, такі як мультиварка, електрочайник, годинник, вентилятор та інші.

Всі глядачі, що були присутні на відкритті, могли також взяти участь в конкурсах від ведучої, знову ж таки, отримуючи подарунки. Можна було також скуштувати смачний шашлик та інші закуски.

Загалом, захід пройшов у приємній та невимушеній атмосфері.

М’ясний павільйон, коопринок, торгівля








































































































































 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: