Завантаження ...
banner

На Ніжинщині через увімкнену електроплитку згорів будинок

18 липня о 16:20 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в селі Галиця. Загоряння помітили сусіди й викликали вогнеборців. На місце події за викликом прибули дві місцеві пожежні команди з населених пунктів Галиця та Лосинівка

Пожежа, пожар, Ніжинщина

Вогнеборці на Ніжинщині під час ліквідації пожежі врятували господаря помешкання.

18 липня о 16:20 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку в селі Галиця. Загоряння помітили сусіди й викликали вогнеборців. На місце події за викликом прибули дві місцеві пожежні команди з населених пунктів Галиця та Лосинівка.

Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Сільські вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували з небезпечної зони 36-річного господаря помешкання. Внаслідок дії високої температури чоловік отримав термічні опіки кінцівок ІІ ст. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Ніжинської центральної районної лікарні. О 17:30 вогнеборці пожежу ліквідували.

Причиною загоряння послужило порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. Господар залишив без нагляду увімкнену електроплитку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: