Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Франка горів будинок

20 липня о 10:56 до Служби порятунку "101" у Ніжині надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в по вулиці. Франка. За викликом до місця події оперативно прибуло два відділення пожежно-рятувальної частини

Пожежа, пожар, вогнеборці, пожежники


20 липня о 10:56 до Служби порятунку "101" у Ніжині надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в по вулиці. Франка. За викликом до місця події оперативно прибуло два відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття вогнеборців спостерігалося щільне задимлення в житловому будинку.

Зайшовши в апаратах захисту органів дихання в одну з кімнат рятувальники виявили господаря в непритомному стані після чого винесли його на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. З діагнозом отруєння чадним газом його доставлено до Ніжинської центральної міської лікарні.

Злагодженими діями вогнеборців пожежу о 11:15 було локалізовано, а о 11:40 остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено домашнє майно. Ймовірною причиною пожежі послужло необережність під час куріння власника житлового будинку.

Пожежа, пожар, вогнеборці, пожежники

Пожежа, пожар, вогнеборці, пожежники

Пожежа, пожар, вогнеборці, пожежники


З метою попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування населення на них Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області попереджує:

• обережне користування вогнем допоможе Вам зберегти роками надбане майно, а не рідко і життя Ваше та оточуючих Вас людей.
• виходячи з дому, переконайтесь, що електричні та газові прилади відключені.
• маленька іскорка може стати причиною великого лиха.
• паління в стані алкогольного сп’яніння може призвести не лише до пожежі, а і до загибелі самої людини.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: