Завантаження ...
banner
banner

У Парафіївці горіло кафе. Фото

31 липня о 13 годині до Служби порятунку "101" в Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу в кафе "Смаколик", що у селищі Парафіївка на вулиці В.Сенчика

Пожежа, Парафіївка, кафе

31 липня о 13 годині до Служби порятунку "101" в Ічнянському районі надійшло повідомлення про пожежу в кафе "Смаколик", що у селищі Парафіївка на вулиці В.Сенчика.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Пожежу виявив персонал закладу і сповістив рятувальників. До приїзду вогнеборців люди намагалися самотужки приборкати полум'я за допомогою вогнегасників і підручних засобів пожежогасіння. 

Оперативно на місце події прибули відділення 13-го Державного пожежно-рятувального посту з смт Парафіївка та черговий караул 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру Ічня. На той момент відбувалося інтенсивне горіння в середині закладу й вогонь швидко поширювався на дах будівлі. 

Спільними діями пожежу о 14:20 було локалізовано, а о 15:15 остаточно ліквідовано. Вогнеборці завадили розповсюдженню вогню на поруч розташовані автозаправочну станцію та споруди різного призначення.

Причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі.

Вогнем пошкоджено покрівлю, внутрішнє облицювання стін та майно закладу.

Загалом до ліквідації пожежі від Управління ДСНС України у Чернігівській області залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Пожежа, Парафіївка, кафе

Пожежа, Парафіївка, кафе

Пожежа, Парафіївка, кафе

Пожежа, Парафіївка, кафе

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: