Завантаження ...
banner
banner

Європейські журналісти відвідали авіаційний загін ДСНС в Ніжині

31 липня Спеціальний авіаційний загін Державної служби надзвичайних ситуацій України в Ніжині відвідала делегація журналістів з Італії, Нідерландів, Бельгії та Мальти

ДСНС, Ніжин, журналісти

31 липня Спеціальний авіаційний загін Державної служби надзвичайних ситуацій України в Ніжині відвідала делегація журналістів з Італії, Нідерландів, Бельгії та Мальти.

Представники фахових європейських видань в сфері авіації, зокрема «EUROAVIA NEWS», ознайомились з технікою, можливостями українських рятувальників-авіаторів.

Іноземні журналісти ознайомились з технічними можливостями авіазагону: їх було продемонстровано спеціалізовані літаки та гелікоптери, що використовуються для гасіння масштабних пожеж та проведення рятувальних операцій на морі, в гірській місцевості.

ДСНС, Ніжин, журналісти

Авіатори загону МНС розповіли про досвід участі в рятувальних операціях з локалізації пожеж за кордоном в Грузії, Чорногорії, Ізраїлі, а також запевнили представників європейської спільноти про готовність в будь-який час надати допомогу від негативних наслідків стихійних лих та техногенних аварій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: