Завантаження ...
banner

Слідство по садисту з Мильників завершено, обвинувальний акт скеровано до суду

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом катування двох малолітніх дітей та умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть малолітньої дитини у селі Мильники

Мильники, садист, суд, прокуратура


Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування  у кримінальному провадженні за фактом катування двох малолітніх дітей та умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть малолітньої дитини у селі Мильники Ніжинського району.

Детальніше про цю історію читайте: Убивство дитини на Ніжинщині - запитання з багатьма невідомими

Як повідомлялося раніше, 20 березня у житловому будинку в селі Мильники Ніжинського району фельдшером швидкої медичної допомоги констатовано смерть дитини 2015 року народження.

Причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. На тілі дитини виявлено численні синці та садна.

Підозрюваного у смерті дитини,  34-річного власника господарства, того ж дня затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами кропіткого розслідування та з урахуванням висновків судово-медичних експертиз встановлено, що підозрюваний з грудня 2017 року систематично завдавав побої та вчиняв  інші насильницькі дії щодо померлої дівчинки та її сестри, які проживали разом з ним в одному будинку, в результаті чого, діти відчували  сильний фізичний біль та страждання.

За сукупністю вчиненого дії зловмисника кваліфіковано за ч.1, ч. 2 ст. 127 КК України  (катування, умисне заподіяння фізичного болю шляхом інших насильницьких дій з метою покарати потерпілого за дії, скоєні ним, вчиненому повторно) та за ч. 1, ч. 2 ст. 121 КК України ( умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої).

На сьогодні досудове слідство завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: