Завантаження ...
banner

Цього літа випускник НДУ став чемпіоном України з легкої атлетики

У липні 2018 року у Кропивницькому проходив чемпіонат України з легкої атлетики, в якому змагалися близько 200 учасників. Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам серед чоловіків і жінок

Володимир Уніат, НДУ

У липні 2018 року у Кропивницькому  проходив чемпіонат України з легкої атлетики, в якому змагалися близько 200 учасників. Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам серед чоловіків і жінок.

До складу збірної команди Чернігівської області увійшли Володимир Уніат (клас 46) і Віталій Населевець (клас 44), які є вихованцями Козелецької ДЮСШ, підопічні тренера Олексія Шарака.

Володимир Уніат – випускник ННІ точних наук і економіки при Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя.

Хлопці виступили вдало. Володимир Уніат виборов дві золоті медалі з бігу на 100 м з результатом 12,33сек., стрибок у довжину 5м 81см та срібло з бігу на 200 м  - 25,46сек., і лише чотири соті секунди відділили його від золотої медалі.

Віталій Населевець виборов золоту медаль зі стрибків у довжину з результатом 5м 29см. Срібло з метання спису 42м 74см і срібло з бігу на 100м з результатом 13,31сек.

Нагадаємо, на початку червня 2017 року Володимир Уніат також виборов високі результати на чемпіонаті України з легкої атлетики, що проходив у місті Кропивницькому. Молодий спортсмен став чемпіоном України, виборовши «золото» з таких видів програми: стрибки у довжину та біг на 100 і 200 м.

Бажаємо нашим спортсменам успіхів у подальших змаганнях!


Володимир Уніат, НДУ

Володимир Уніат, НДУ

Володимир Уніат, НДУ


Підготувала Валентина Ващенко за інформацією
Козелецької селищної ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: