Завантаження ...
banner
banner

Розповідь кота Фунтика

Я кіт, звати мене Фунтик. Чому саме так – я не знаю. Кличку я отримав від однієї жіночки, у якої я зараз знаходжуся. Я їй дуже вдячний і дуже її люблю, але залишитися у неї назавжди я не можу

 

Кіт, волонтер, Фунтік


До редакції mynizhyn.com звернулась волонтер, яка попросила допомогти прилаштувати травмованого кота. Тож, якщо вас розчулить історія кота Фунтика, можете звертатися за номером телефону, що вказаний в кінці статті.

Я кіт, звати мене Фунтик. Чому саме так – я не знаю. Кличку я отримав від однієї жіночки, у якої я зараз знаходжуся. Я їй дуже вдячний і дуже її люблю, але залишитися у неї назавжди я не можу. Вона волонтер, у неї нас дуже багато і у кожного своя сумна історія. Розповім свою.

Пам’ятаю щасливе дитинство, люблячу матусю, братика, сестричок. Потім я дорослий, у мене свій затишний будиночок. Сплю на дивані, граюся на подвір’ї … Та якось ввечері мою увагу привернули мерехтливі вогники недалеко від будинку, пішов подивитися. Аж раптом скрегіт і пекельний біль! Біжу! Кров! Зализую рани. Хвостик? Де хвостик, лапка?! Боляче! Боляче! Боляче!

....Цього покаліченого молодого котика ми знайшли неподалік від вокзалу. У нього відсутня задня лапка та хвостик. Маємо  здогад, що кіт потрапив у залізничну стрілку. Котику надали медичну  допомогу, прооперували. Зараз він вже зовсім здоровий, усі рани загоїлися. Тваринка чудово пристосувалася бігати на 3-х лапках і здається, що навіть не помічає  відсутності четвертої лапки. Котик дуже ласкавий, веселий, грайливий. Привчений до лотка.

Хазяї котика відмовилися від нього після трагедії, що сталася з ним.

Зараз котик Фунтик знаходиться на перетримці у волонтера та йому потрібна любляча сім’я, турботливі хазяї,  яким цей пухнастик з подякою віддасть всю любов свого маленького гарячого серця.

Якщо Вас розчулила історія котика Фунтика і Ви бажаєте  взяти участь у  його долі  або готові прихистити,  телефонуйте:  097 418 29 28.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: