Завантаження ...
banner
banner

Колишній голова Ніжинської РДА Ігор Смаль одружився вдруге

«Тепер для них 7 серпня особливий день. Ну, ви мене зрозуміли», — написала на своїй сторінці у «Фейсбуку» Оксана Криволінська, секретар Івано-Франківської міської ради. А далі фото з весілля і привітання для молодят 55-річного Ігоря Смаля та 47-річної Маріанни Продан

Ігор Смаль, одруження

«Тепер для них 7 серпня особливий день. Ну, ви мене зрозуміли», — написала на своїй сторінці у «Фейсбуку» Оксана Криволінська, секретар Івано-Франківської міської ради. А далі фото з весілля і привітання для молодят 55-річного Ігоря Смаля та 47-річної Маріанни Продан (на сторінці у «Фейсбуку» Маріанна підписана як Марків і має статус «В разводе»).

Після одруження в родині спільне прізвище — Смаль.

Про Ігоря Смаля, колишнього голову Ніжинської районної державної адміністрації, «свободівця», «Вісник» писав неодноразово. Спочатку, у 2014-ому, про його порання в зоні АТО. Тоді він разом з Олегом Бузуном, головою Ніжинської районної ради, возив волонтерську допомогу на Схід. Потім, у 2015, про те, як Ігор Вікторович сам воював у зоні АТО. А вдома тим часом його чекала дружина нині 55-річна Валентина Смаль. Вона, як і колись чоловік, викладає у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, доктор географічних наук, професор. Брала участь у виборах на посаду ректора університету. Разом з Ігорем Вікторовичем виховали двох дітей. Син і донька живуть у Києві.

Остання публікація, у 2016 році, стосувалася переїзду Ігоря Смаля до Івана-Франківська, де очолив міське управління освіти.

Тоді на запитання про дружину Валентину Ігор Вікторович відповів-коротко: «До Франківська їду сам. Так склалося».

Про стосунки Ігоря Смаля, начальника міського управління освіти, та його заступниці Маріанни Продан Івано-Франківські інтернет-видання писали ще місяць тому.

«Через службовий роман у франківських освітян буде новий керівник», — повідомляє сайт «Тримай курс».

Там же йдеться про те, що, ймовірно, після одруження Ігор Вікторович стане заступником у департаменті соціальної політики. А Маріанна Продан займе посаду заступника директора центру надання адміністративних послуг.

Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №32 (1683), 9 серпня 2018 року.
Джерело
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: