Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині друга декада серпня розпочалася із запальної сальси

«Ечалє сальсіта!» («Додамо вогнику!») під таким заслом у 11 серпня у Парку імені Шевченка офіційно взяв старт проект «Open Dance», відкриттям якого став безкоштовний майстер-клас із сальси для ніжинців. Ця подія також присвячена і Міжнародному дню молоді

ГО_Створімо Майбутнє Разом, OpenDance

«Ечалє сальсіта!» («Додамо вогнику!») під таким заслом у 11 серпня у Парку імені  Шевченка офіційно взяв старт проект «Open Dance» (організатори – громадська організація «Створімо майбутнє разом»), відкриттям якого став безкоштовний майстер-клас із сальси для ніжинців. Ця подія також присвячена і Міжнародному дню молоді.

Представники громадської організації «Створімо майбутнє разом» (Євгеній Коваленко, Ольга Тимченко, Анастасія Шекера, Валерія Котляр, Діана Драгой, Микола  Касянюк, Олександр Ігнатенко, Катерина Ігнатенко, Катерина Сипливець, Наталія Білоус, Яна Міщенко, Яна коновал, Дарина Лікаренко, Владислава Сердюк, реалізовуючи даний проект показують, що мрії можуть збуватися завдяки віри в себе та сміливості для першого кроку.

Енергійний та запальний майстер-клас із сальси провела Інна Коновал, аспірантка філологічного факультету Ніжинського державного університету імені М. Гоголя.

А вже після тренувань, відбувся танцювальний батл між учасниками із засвоєних рухів, серед яких був розіграний комплект медалей.

Переможницями першого майстер-класу стали: Ярослава Гомоляко, Діана Драгой та Яна Коновал.





Драйв та емоційність визначили цей день та внесли яскраві кольори в життя ніжинців. Завершився захід єднанням у спільне коло та дискотекою для присутніх.

Представники ГО «Створімо майбутнє разом» висловлюють подяку за допомогу у проведенні першого майстер-класу Олександру Болбату, виконавчому директору ПТ «Партнер», Олегу Бузуну, голові Ніжинської районної ради, інформаційному порталу MyNizhyn.com та газеті «Ніжинський вісник» за інформаційну підтримку, Анатолію Кубраку, керівнику ФОП Кубрак за надані поліграфічні послуги.

Кожен бажаючий може зробити свій внесок у продовження проекту «Open Dance».


Проект «Open Dance» містить в собі 10 основних та 4 додаткових безкоштовних майстер-класів із різних стилів танців. Вікові обмеження відсутні. Попередній танцювальний досвід не потрібен.

Мета проекту:

наближення танцю до будь-якого бажаючого чи просто любителя танців;
комунікація між танцювальними клубами та колективами міста із любителями танців;
популяризація здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців нашого міста.

Сальса містить у собі елементи різних танців і стилів країн Карибського басейну (Куба, Пуерто-Рико, Гаїті, Домініканська Республіка) і країн, що примикають до них, Центральної й Південної Америки (Мексика, Венесуела, Колумбія). Деякі рухи сальси запозичені з традиційних танців, інші є специфічними.

Характер сальси виявляється в її основному кроці. Він виникає за рахунок нерухомості верхньої частини тіла й переносу акценту на ноги й талію. Рухи ніг украй важливі, тому що вони задають характерний для сальси рух стегон.



ГО Створімо Майбутнє Разом, OpenDance
 

ГО Створімо Майбутнє Разом, OpenDance

ГО Створімо Майбутнє Разом, OpenDance

ГО Створімо Майбутнє Разом, OpenDance




















































Прес-Центр ГО «Створімо майбутнє разом»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: