Завантаження ...
banner
banner

Ірина Бедринець: Щоб досягти результату, потрібна наполеглива праця крок за кроком

Ірина Миколаївна Бедринець, керівник Центру навчання та розвитку "Step by step", який на теренах Ніжина функціонує 15 років, де за унікальною методикою навчають іноземні мови

Ірина Бедринець, Step by step, курси

Ірина Миколаївна Бедринець, керівник Центру навчання та розвитку "Step by step", який на теренах Ніжина функціонує 15 років, де за унікальною методикою навчають іноземні мови.

В ексклюзивною інтерв’ю Ірина Миколаївна поділилась своїм досвідом підприємницького зростання, а також розкрила кілька секретів власного успіху.

Симпатична, молода, усміхнена та впевнена у собі жінка – саме такою ми побачили пані Ірину – успішного підприємця, блискучого керівника і організатора, зрештою - творчу особистість.

Ірина за професією вчитель англійської мови. Вона від самого початку не мала досвіду ведення бізнесу. Що ж вплинуло на такі кардинальні зміни?

Вона розповідає: «У 2002 році закінчила НДУ ім. Гоголя, вступила до магістратури, працювала викладачем англійської в університеті, викладала англійську на 1, 2, 3 курсах. Потім 3 роки аспірантури в Київському лінгвістичному університеті. Писала дисертацію з методики викладання англійської мови. Саме в той час виникла ідея в групах вивчати англійську мову. Ця ідея переросла в гостре бажання щось створювати, розвивати, удосконалювати. Ось так розпочався мій бізнес, але мені складно назвати це бізнесом, оскільки це більше, це робота, яка дає колосальне задоволення».

За короткий період часу завдяки внутрішньому вогню, демократичним поглядам, бажанню вчитися і не зупинятися на досягнутому Ірина стала керівником потужного Центру навчання та розвитку "Step by step" і сьогодні успішно керує трьома філіями Центру.

Ірина Бедринець впевнена, що успіх безпосередньо залежить від бажання зробити свою роботу краще, ніж очікують. Її життєве кредо - постійний розвиток. «Будь-які труднощі на своєму шляху я сприймаю не як проблему, а як можливість для зростання і як важливий досвід для подальшого вдосконалення», - говорить вона. Своїм головним конкурентом вона вважає себе, при цьому, посміхаючись додає, що це приємна конкуренція.

Ірина Бедринець, Step by step, курси

Далі розмова...

- Ірино, все ж таки як зародився бізнес?

- Була ідея, було бажання, і вся суть мого бізнесу почалася з мене. Тоді це були просто курси англійської мови. В першу зміну я працювала в університеті, а в другу - на курсах для дітей і дорослих, де самостійно розробляла методики. Спочатку займалася з маленькою групкою, з двох людей, потім кількість бажаючих відвідувати курси збільшувалася. Звісно, допомогло так зване сарафанне радіо, рекомендації. А я, в свою чергу, робила все можливе, щоб заняття були якісні, результативні, ефективні. Ось так і пішло.

Наразі в нас три філії, у ТЦ «Гермес» З поверх, ТОЦ «Графський» та біля 15 школи, вул. Шевченка 110/1, працюють викладачі, сплачую податки...

-Хто допомагає в бізнесі?

- Я сама керую, навчаю. Самостійнорозробляю плани, конспекти. Я також розвиваюся: їжджу на конференції, майстер-класи, беру участь у вебінарах, у тому числі і онлайн.

Хочу сказати і про вчителів, які працюють у нашому центрі. Це вже вчителі з досвідом роботи, мають сертифікати, захищають дисертації тощо. Ми кожні три місяці в Центрі на своєму рівні проводимо конференції, де ділимося досвідом, напрацюваннями, цікавими новими методиками вивченням англійської мови.

Також хочу зазначити, що діти, які приходять до нас, не тільки вивчають іноземні мови, а є частинкою нашої родини. Вони не тільки позаймалися і розійшлися по домівках, а ще й для них ми проводимо цікаві майстер-класи, концерти, де вони самі учасники, їздимо на екскурсії (Ботанічний сад, Софіївка, Качанівка, Пирогово).

Що не менш важливо, ми намагаємось розвивати європейську культуру в нашому місті, даємо розуміння вихованцям про те, що вони вивчають іноземну мову не тільки для того, щоб в подальшому вступити у виші, а для того, щоб познайомитися з європейською культурою. Наприклад, нещодавно відбувся виїзд за кордон в Болгарію по програмі міжнародного англомовного табору, де перевіряли знання іноземної мови на практиці. Працюємо і влітку, маємо літній англомовний табір, де діти розвиваються і відпочивають.

Ірина Бедринець, Step by step, курси

Ірина Бедринець, Step by step, курси


- Ваша робота - це бізнес у першу чергу?..

- Ні - це моє життя. Чесно скажу, що основне завдання не в отриманні коштів. Отримуєш кайф, коли прокидаєшся о третій ночі і думаєш, як провести цікаво заняття. " Step by step " - це стиль життя і інакше я жити не вмію.

- Чи важко в сучасних умовах, особливо жінці, вести підприємницьку діяльність, тим більше, що Ви вибрали досить цікавий вид підприємницької діяльності, бо більшість іде в бізнес з продажу, виробництва тощо?

- Дуже багато аматорів у цій сфері діяльності. Люди думають, що тільки закінчили університет, відразу можуть надавати якісні послуги. Але все приходить з досвідом. Скажу, можливо, в перший рік моєї роботи і у мене були помилки. Головне не забувати, що ви повинні працювати у першу чергу над собою, розвиватися і не бути «першачками», а з напрацьованою базою і з власним досвідом надавати якісні послуги у сфері навчання.

- Як близькі відносяться до Вашого виду діяльності?

-100% підтримують. Родина - тил і оборона.

-Є в планах розвиватися далі, відкривати іншу сферу підприємницької діяльності?

-Ми перетнули рубіж. Нам 15 років. Є першочергове завдання, над яким я працюю - отримання ліцензії від Міністерства освіти. Тобто, потрібно виходити на найвищий рубіж. В планах - розвиватися в цій сфері діяльності, працювати, вдосконалювати себе, а це поїздки за кордон, конференції, освіта в Європі. Ще раз повторюся: потрібно над собою працювати для того, щоб надання послуг було на достатньо високому рівні. В цьому році запускаємо курси іспанської мови, польської, підготовка до ЗНО...

- Мінуси в вашому бізнесі існують?

- Якщо відверто, то працювати чесно і прозоро через податки важкувато. Я люблю тримати все під контролем. Я, як кажуть, і директор, і завгосп. Але, якщо любиш го, чим займаєшся, то все виходить.

Ірина Бедринець, Step by step, курси

Ірина Бедринець, Step by step, курси

- Звідки назва "Step by step"?

-Всі креативні ідеї народжуються вночі. Думала, як пов’язати вивчення мови з моєю назвою курсів. Я розумію, щоб досягти результату, потрібна наполеглива праця, крок за кроком. От так і виникла назва "Step by step", що з англійської перекладається «крок за кроком».

-У вас донечка. Її виховуєте за спеціальною методикою?

- В першу чергу, за методикою люблячої мами. Вона постійно зі мною. Цього року йде у перший клас, вже пише і читає англійською. Вчили її з року. Раджу батькам не зволікати. Діти мову засвоюють змалечку на власному інтуїтивному рівні.

Ірину Бедринець можна назвати яскравим представником нового покоління підприємців України, мета якого не стільки в отриманні прибутку, як у реалізації свого потенціалу, наданні високоякісних послуг, а також високій активності у соціальній сфері нашого суспільства.

Крок за кроком - саме на такій же ідеолої ії базується бізнес-стратегія очолюваного нею Центру, де дотримуються політики постійного розвитку, особливу увагу приділяючи гнучкому індивідуального підходу до кожного клієнта. До першої категорії належать діти і підлітки, яким співробітники школи призивають любов до англійської мови і доносять необхідність її знання в сучасному світі. Друга категорія - це дорослі люди, які самі розуміють необхідність володіння англійською, не бояться вчитися і мають перед собою чітку мету.

Завдяки унікальній методиці, індивідуальному підходу і системності занять у " Step by step " учень може пройти весь курс, на достатньо високому рівні оволодівши іноземною мовою.

Людям, які вирішили зайнятися бізнесом, Ірина Бедринець радить не боятися конкуренції, оскільки конкуренція найкращий двигун розвитку і поліпшення якості послуг.

«Однак починати бізнес слід лише в тому випадку, коли ви чітко впевнені, що вам с що запропонувати людям, - застерігає героїня інтерв’ю. А роблячи щось, ви повинні зробити це краще і якісніше, ніж від вас очікують».

Ірина Бедринець, Step by step, курси

Ірина Бедринець, Step by step, курси


Тетяна Марченко, газета "Вісті", №33 (1204) від 10 серпня 2018 року.
Оригінальна назва статті "Крок за кроком"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: