Завантаження ...
banner
banner

Ніжин будуть рекламувати за допомогою настільної гри

На засіданні виконавчого комітету було презентовано гру Мемо, як новий формат рекламної продукції про Ніжин

Мемо гра

Сьогодні, 16 серпня, на засіданні виконавчого комітету було презентовано гру Мемо, як новий формат рекламної продукції про Ніжин.

Ця гра відома у всьому світі і сприяє розвитку логіки і пам’яті. Існують різні варіанти гри Мемо, і ось з’явилась ніжинська версія. 

Видавництво Лисенка разом з працівниками відділу культури і туризму та представниками Ніжинського державного університету Гоголя розробили свій варіант гри Мемо, створили макет і вже видали 250 примірників.

Мемо гра


Гра складається з 40 карток, по 20 пар із  зображеннями визначних цікавих місць (об'єктів історико-культурної спадщини, парків, скверів). До карток додається буклет з описом кожного об’єкту, а також мапа історичної частини міста Ніжина з розміщенням об’єктів, що зображені на картках.


Необхідно зібрати якомога більше пар карток, тобто дві картки з однаковою картинкою. Картки розкладають на столі картинками вниз. Гравці по черзі перевертають дві картки таким чином, щоб всі могли бачити зображені на них картинки. Якщо картинки на картках однакові, то гравець забирає їх. Він може продовжувати гру до тих пір, поки він знаходить картки з однаковими картинками. Якщо картинки на картках не збігаються, то гравець кладе картки назад картинками вниз і хід переходить до наступного гравця. Виграє той хто до кінця гри набере більшу кількість парних карток.

На мапі історичної частини Ніжина картки можна розкласти згідно реального місця розташування зображених на картці визначних і цікавих місць. Поки що, дану гру планують використовувати у культурно-масових заходах, при нагородженні школярів і студентів.

Саму ідею створення Мемо гри про Ніжин привезла делагація Ніжинського державного університету імені Гоголя з літьої школи, що проходила у польському місті Олькуш. Саме в Мемо гру про Олькуш нам дали можливість зіграти прямо на засіданні виконкому.

Згодом гра Мемо з цікавими і визначними місцями Ніжина повинна з’явитися у магазинах. Орієнтовна ціна менше, ніж 100 гривень, але все буде залежати від якості паперу на якому буде друкуватись.

Реалізація даного проекту здійснюється за рахунок виконання міської програми розвитку туризму на 2017-2021 роки.

Мемо гра

Мемо гра

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: