Завантаження ...
banner

Малюнок 4-річної ніжинки прикрашатиме виставку в Кракові

“Робота Поліни увійшла в фінал! І поїде на виставку в Краків, що відбудеться в рамках святкування Дня Незалежності України та проведення культурно-соціального проекту Art-Picnic Krakow ’18”

Поліна Кірсанова, Юлія Петренко

Про це повідомляє видання Правда Тут, з посиланням на маму дівчинки, мисткиню Юлію Петренко.

“Робота Поліни увійшла в фінал! І поїде на виставку в Краків, що відбудеться в рамках святкування Дня Незалежності України та проведення культурно-соціального проекту Art-Picnic Krakow ’18”, – ідеться в повідомленні.

“Головними кольорами в мене на малюнку є блакитний і жовтий, як на прапорі України. Я дуже люблю блакитний колір. Це колір чистоти й прозорості, як небо. Тому саме ним я намалювала Лева. Лева я обрала, як могутнього звіра, але дуже справедливого, недаремно він цар звірів. Мій Лев має золоту гриву – це промені сонечка, що зігрівають мою країну. У нього на спині ростуть ромашки, бо моя країна повинна розквітати. А ще в мого Лева є зуби, щоб вороги знали, що навіть за квіточками й сонечком є непоборна сила! Мій Лев вміє літати, бо він вільний, як птах. Летить він над сонячними полями й несе в себе на спині храм, як символ віри!”, – розповідає про свій малюнок 4-річна Поліна Кірсанова.

Взимку Поліна представила свої роботи разом із мамою в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: