Завантаження ...
banner

Ізабелла Іващенко стала фіналістом «Чорноморських ігор». Відео

З 27 по 29 липня у Скадовську Херсонської області проходив 16-й всеукраїнський музичний фестиваль "Чорноморські ігри". Взяла участь у фестивалі і 16-річна співачка з Ніжина Ізабелла Іващенко

Ізабелла Іващенко, Чорноморські ігри

З 27 по 29 липня у Скадовську Херсонської області проходив 16-й всеукраїнський музичний фестиваль "Чорноморські ігри".

Гран-прі конкурсу в цьому році отримала 16-річна мешканка Броварів Еліна Іващенко. У фіналі дівчина виконала пісню Бейонсе Listen.

Взяла участь у фестивалі і 16-річна  співачка з Ніжина Ізабелла Іващенко. У своїй категорії «Дівчата старша група»  Ізабелла посіла 3 місце.

З 4 років Ізабелла почала займатися у міській хореографічній школі, згодом вивчала музичну грамоту, відвідувала уроки фортепіано. 

Ізабелла є фіналісткою багатьох міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.  

Ізабелла говорить: «Я обрала для себе життя в музиці. Я хочу створити свою манеру пісень та їх виконання. Через свою музику я хочу передати людям, як я бачу цей світ і чому, хочу подарувати їм емоції, навчити. Хочу створити щось нове в музиці.»

Додамо, що у журі конкурсу цього року входило дев'ять представників музичної індустрії України. Серед них були музиканти Надя Дорофєєва, Олександр Пономарьов, продюсери Роман Муха, Руслан Квінта, Нателла Чхартішвілі-Зацаринна і Альона Мозгова, член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль та інші.

Протягом трьох днів фестиваль відвідало 45 тис. глядачів. У конкурсному відборі "Чорноморських Ігор" брало участь 563 виконавця у віці від шести до 16-ти років.


mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: