Завантаження ...
banner
banner

За дитячими товарами – у новий магазин «Шпунтик»

Магазин дитячих товарів «Шпунтик», який розпочав свою діяльність 11 серпня, покликаний для того, аби подбати про Вашу дитину. Наш асортимент доволі широкий. Це і товари для новонароджених, товари для дитячої та жіночої гігієни, дитячі коляски та ходунки та багато чого іншого

Магазин, Шпунтик

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Ніжин – місто щасливих людей. Саме діти є непорочним умістилищем цієї характеристики. Їх усмішка, очі, слова беззаперечно викликають радість і непереборне відчуття гармонії зі світом. Погодьтесь, відразу стає приємно на душі, коли бачиш, як посміхається дитина.

Магазин дитячих товарів «Шпунтик», який розпочав свою діяльність 11 серпня, покликаний  для того, аби подбати про Ваше маля. Наш асортимент доволі широкий. Це і товари для новонароджених, а саме дитяче харчування, представлене відомими марками Milupa, Hipp, Nutrilon, Малютка та ін., дитячі підгузки та пелюшки, товари для дитячої та жіночої гігієни; предмети для годування, розвитку і безпеки малюка ТМ BAby Mix, Akuky, Campol, також дитячі коляски та ходунки. Велику увагу приділяємо якісному одягу для дітлахів віком від народження до півтора року ( марки Dendi, Фламінго, Penetka).




Також спеціалізуємось у напрямі різновікових іграшок, зокрема слідкуємо за світовими тенденціями. Серед асортименту товарів наявні пазли, набори для творчості, конструктори для хлопчиків та дівчат, ляльки, автотранспорт звичайний та на радіокеруванні та багато іншого.

Перевагами нашого магазину є висока конкурентоспроможність, великий вибір товарів, доступні ціни та постійні акції ( наразі діє акція «До 1 вересня» – «Купуй рюкзак  і отримуй пенал у подарунок»). Також гарним бонусом є знижка в 15% на іграшки в День Народження Вашої дитини.

На меті маємо запровадження та вдосконалення накопичувальної системи для кожного клієнта та постійного оновлення товарів за побажаннями споживачів (можливість замовити бажаний товар, якого в наявності немає та доставка його в термін до 2-х діб).

Наша перевага полягає у швидкому обслуговуванні,   індивідуальному підході до кожного клієнта, величезному асортименті та помірних цінах. Приклад, підготувати дитину до школи обійдеться в 1500 гривень

Рюкзак ортопедичний 450-600 гривень
Папка для праці 43 гривни
Пенал 20-37 гривень
Зошити від 2.26 до 5 гривень
Ручки від 2.30 до 11 гривень
Олівці 2-5 гривень.
Чекаємо на Вас!

Ми знаходимось по вулиці Братів Зосим, 9/1( на 1 поверсі) напроти середньої школи №3.

Працюємо з 8.30 до 18.00 без перерви та вихідних. 


Магазин, Шпунтик

Магазин, Шпунтик

Магазин, Шпунтик

Магазин, Шпунтик

Магазин, Шпунтик



Магазин, Шпунтик
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: