Завантаження ...
banner
banner

Ремонт дороги до Лосинівки через Погребець нарешті розпочався

16 та 17 серпня були здійснені підготовчі роботи до реконструкції дороги Талалаївка – Лосинівка через Погребець

Дорога, Погребець, Лосинівка

16 та 17 серпня були здійснені підготовчі роботи до реконструкції дороги Талалаївка – Лосинівка через Погребець.

Як відомо, у 2018 році, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, на численні звернення керівництва районної державної адміністрації, депутатів всіх рівнів, на ремонт цього автошляху місцевого значення виділили 4 млн. 587, 6 тис. грн. Крім того, через достатньо великий об’єм ремонтних робіт і значне пошкодження асфальтового покриття на досить великому відрізку шляху додатково планується залучити 1 млн. 900 тис. грн.

Про це повідомляє сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ніжинської РДА.

Ремонт дороги здійснює ТОВ «Ніжинська ПШМК». Відповідно до розробленого проекту на визначених ділянках уже проведене грейдерування, ями засипали щебнем та асфальтом. Наступний етап реконструкції розпочнеться 27 серпня.

Загалом, за рахунок виділених коштів, ремонтні роботи будуть виконані на ділянках загальною протяжністю 1200 метрів.

17 серпня з ходом робіт знайомились керівники району – голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його перший заступник Сергій Батрак.


20 серпня оглянули результати здійснених робіт по підготовці до поточного ремонту дороги Талалаївка – Лосинівка, крім керівників райдержадміністрації Вячеслава Івашина та Сергія Батрака, голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць, депутати обласної ради Ірина Грозенко та Микола Шматок і провідний інженер відділу технічного контролю автодоріг Управління капітального будівництва облдержадміністрації Сергій Бортнік.

Крім того, очільник району разом із Сергієм Бортніком визначились із об’ємом робіт та необхідною сумою коштів на ямковий ремонт цього ж автошляху та частини дороги безпосередньо у с. Погребець.
 
Також обговорили вони і ремонтні роботи доріг Лосинівка - Шняківка, Шняківка - Терешківка, що невдовзі розпочнуться.

Нагадаємо дорога до дорога Талалаївка-Лосинівка через Погребець була в жахливому стані, через що жителі Погребця та Лосинівки неодноразово зверталися до керівництва усіх рівнів з проханням відремонтувати вищеназвану дорогу.

Зокрема селяни написали колективний лист, під яким зібрали близько 400 підписів.

Лист адресували до президента Петра Порошенка, голови Верховної ради Андрія Парубія, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра інфраструктури Володимира Омеляна та депутата Олександра Кодоли. 

Минулого року люди навіть обіцяли перекрити трасу Ніжин-Прилуки, якщо їх вимоги щодо ремонту дороги дороги через Погребець не виконають. 
 

Дорога, Погребець, Лосинівка

Дорога, Погребець, Лосинівка

Дорога, Погребець, Лосинівка

Дорога, Погребець, Лосинівка

Дорога, Погребець, Лосинівка

Дорога, Погребець, Лосинівка



mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: