Завантаження ...
banner
banner

Чернігівець розстріляв зал гральних автоматів

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганських дій у приміщенні національної лотереї «Золотий кубок»

Стрілянина, Чернігів, гральні автомати

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганських дій у приміщенні національної лотереї «Золотий кубок». 

Про повідомляє Чeline.

Наразі встановлено, що 21.08.2018 о 00 год. 58 хв. через канал «102» надійшло повідомлення про те, що до приміщення національної лотереї «Золотий кубок», розташованого на вулулиці Рокоссовського, 42а, в місті Чернігові, увійшов невідомий чоловік з предметом, зовні схожим на автомат, і вистрелив у стіну. 

Поранених немає. 

На місці події виявлено жителя міста Чернігова, 1971 року  народження, який при собі мав 27 предметів, схожих на патрони з магазином, а також предмет, зовні схожий на карабін М4, дозвіл на зброю і 3 гільзи.  

Чоловік, який вчинив стрілянину, пояснив, що прийшов до приміщення національної лотереї «Золотий кубок» виявити своє невдоволення роботою грального закладу. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Упродовж 24 годин Чернігівська місцева прокуратура повідомить цій особі про підозру.

Стрілянина, Чернігів, гральні автомати

Стрілянина, Чернігів, гральні автомати


Стрілянина, Чернігів, гральні автомати

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: