Завантаження ...
banner
banner

Ніжнський ліцей серед кращих шкіл України за результатами ЗНО

Нещодавно інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг 200 кращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2018 року.

Ліцей, рейтинг

Нещодавно Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг 200 кращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2018 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році.

У рейтингу представлений і ніжинський загальноосвітній заклад - Ніжинський ліцей Ніжинської міськради при НДУ імені Миколи Гоголя, який зайняв 137 місце.

Присутні в рейтингу і заклади з Чернігівської області, зокрема спеціалізована ЗОСШ №1 міста Чернігів з поглибленим вивченням іноземних мов – 142 місце в рейтингу,  та  Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді – 112 місце.

Найвище з шкіл Чернігівської області в загальноукраїнському рейтингу знаходиться школа з селища Волинівка, Сосницького району. Вона розмістилась на 33 місці.

Сам рейтинг можна переглянути за посиланням.

В рейтингу шкіл Чернігівської області Ніжинський міський ліцей зайняв друге місце, поступившись вищеназваній Волинівській школі із Сосницького району. 
Переглянути рейтинг за посиланням.

Додамо, що і минулого 2017 року Ніжинський міський ліцей посів 41 місце в «ТОП-200 шкіл України»

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: