Завантаження ...
banner
banner

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів - реальне позбавлення волі

Вироком Носівського районного суду від 10.03.2017 раніше неодноразово судимого 33-річного місцевого жителя засуджено за вчинення злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене повторно)

Суд, прокуратура

Так, вироком Носівського районного суду від 10.03.2017 раніше неодноразово судимого 33-річного місцевого жителя засуджено за вчинення злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене повторно) до 3 років 1 місяця позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю 2 роки.

Не погоджуючись з призначеним судом покаранням, як таким, що не відповідає тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого внаслідок м’якості, прокурором подано на нього апеляційну скаргу.

Під час апеляційного розгляду обвинувачений ухилився від суду і був оголошений в розшук. Згодом його було затримано та доставлено до суду.

Врешті вироком апеляційного суду Чернігівської області від 22.08.2018 апеляційну скаргу прокурора задоволено та призначено вказаній особі покарання у виді 3 років 1 місяці позбавлення волі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: