Завантаження ...
banner
banner

Хто буде прибирати ніжинські зупинки

30 серпня на засіданні виконавчого комітету розглядали рішення «Про призначення відповідальних за підтриманням належного санітарного стану на автобусних зупинках по місту Ніжину»

Зупинки, санітарний стан, КП

30 серпня на засіданні виконавчого комітету розглядали рішення «Про призначення відповідальних за підтриманням належного санітарного стану на автобусних зупинках по місту Ніжину».

Раніше автобусні зупинки були закріплені за підприємствами,  організаціями та приватними підприємцями міста.

За новим рішенням Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» за рахунок коштів місцевого бюджету та інших надходжень зобов’язують забезпечити належний санітарний стан на автобусних зупинках розміщених на вулицях міста Ніжина.

На кінцевих автобусних зупинках автобусних маршрутів загального користування міста Ніжина, підтримання належного санітарного стану покладають на перевізників які обслуговують даний автобусний маршрут.

На зупинках, де розміщені кафе, магазини, салони краси КП «ВУКГ» буде заключати договори з власниками, відповідно до якого і буде регулюватися відповідальність за утримання зупинки у належному санітарному стані.

Дане рішення прийняли одноголосно. Щоб детальнішого ознайомитись з рішенням перейдіть за посиланням.

Що цікаво, згідно галузевих будівельних норм України  ГБН В.2.3-218-550:2010, прибирання території пересадкової зупинки, покриття зупинкового майданчика, повинно здійснюватися кожен день, інших – не рідше ніж через 3-4 дні. Контейнери та урни повинні бути звільнені від сміття.

Також на засіданні виконкому згадали про відсутність табличок з назвами зупинок, що негативно впливає на орієнтування гостей і туристів у нашому місті. Григорій Олійник сказав: « У нас в Ніжині більше 150 зупинок, а табличок із назвами лише 20. І це потребує вирішення…».

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: