Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині проведуть благодійний турнір з міні-футболу

За ініціативи громадської організації «Патріот» та з нагоди відзначення Дня визволення міста Ніжина від фашистських загарбників, заплановано проведення благодійного турніру з міні-футболу з вшанування пам’яті загиблих учасників АТО за участю команд Ніжинського району та міста Ніжин

Футбол, турнір

За ініціативи громадської організації «Патріот» та з нагоди відзначення Дня визволення міста Ніжина від фашистських загарбників, заплановано проведення благодійного турніру з міні-футболу з вшанування пам’яті загиблих учасників АТО за участю команд Ніжинського району та міста Ніжин.

Захід має на меті вшанувати пам'ять наших земляків учасників АТО, які загинули в зоні проведення АТО під час виконання військового обов’язку.

Крім того, передбачається надання допомоги дітям учасників АТО з Ніжина та району,  які загинули під час несення військової служби в зоні проведення АТО

Фінал турніру запланований 16 вересня о 11.00.

В ході фіналу для дітей буде організовано розважальну програму, змагання з розіграшом призів, виставка військової техніки, безкоштовний розіграш призів, пригощання польовою кашею.

Важливо! Якщо є підприємці, які бажають посприяти проведенню турніру або надати спонсорську допомогу, звертатися за телефоном 068 863 7080, Ніна Забіла.

Командам бажаючим взяти участь у турнірі звертатись до керівника відділу спорту - Глушко Павло (тел. 068-235-28-65), до 4 вересня. Кошти зібрані на рахунку, будуть витрачені на допомогу дітям загиблих бійців.

До благодійної акції долучитись може кожен та перерахувати кошти на рахунок, що відкрила ГО «Патріот»:

АТ КБ Приватбанк р/р 26004051432236
ЄДРПОУ 41530465 код банку 353586
Ніжинська об’єднана міськрайонна спілка ветеранів АТО «Патріот»

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: