Завантаження ...
banner
banner

Нелегальна зброя, підроблені документи: звіт Ніжинської поліції

На розширеній оперативній нараді при міському голові представником Ніжинської поліції було надано інформацію про порушення, що були вчинені на території міста

Поліція, статистика

На розширеній оперативній нараді при міському голові представником Ніжинської поліції було надано інформацію про порушення, що були вчинені на території міста.

Так, протягом серпня було складено 4 протоколи за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Продовжено практику спільних рейдів із відділом благоустрою з виявлення фактів спалення рослинних залишків та сміття у приватному секторі. 

В серпні поточного року розпочато 50 кримінальних проваджень, тоді як у серпні минулого року таких проваджень було 132.

Найбільше, серед вчинених злочинів, крадіжок – 62 факти, легкі тілесні ушкодження – 22. Задокументовано 13 фактів зберігання наркотичних засобів і 4 злочини пов’язані з незаконним обігом зброї. У громадян вилучено 2 одиниці нелегальної зброї і понад два десятки набоїв.

Вилучено понад 200 рослин маку та понад 100 рослин конопель. Крім цього вилучено понад 1 кг канабісу, близько 370 г макової соломи, та понад 3 г амфетаміну.

В результаті чергового рейду на залізничному вокзалі виявлено 2 факти використання підроблених посвідчень громадянами, які надають право на пільговий проїзд.

Протягом місяця поліцейським відділом  спільно з прокуратурою припинено діяльність нелегального пункту з прийому металобрухту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: