Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині вогнеборці врятували прикутого до ліжка чоловіка

4 вересня о 17:25 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу в одній з частин житлового будинку на трьох господарів, що по вулиці Рибальській у місті Острі

Порятунок, вогнеборці, чоловік

4 вересня о 17:25 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про пожежу в одній з частин житлового будинку на трьох господарів, що по вулиці Рибальській у місті Острі.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Оперативно до місця пригоди прибуло відділення 7-го Державного пожежно-рятувального посту міста Остер у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Вогнеборці о 17:36 загоряння локалізували, а о 18:15 остаточно ліквідували. 

Під час гасіння у щільно задимленій кімнаті однієї з квартир рятувальники відшукали прикутого до ліжка господаря 1960 р.н., оперативно винесли його з небезпечної зони та передали медичним працівникам. Каретою швидкої допомоги чоловіка було госпіталізовано до Козелецької центральної районної лікарні.
 
Причиною виникнення пожежі послужила необережність господаря під час паління. Вогнем пошкоджено диван та постільні речі.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС України звертаються до громадянам з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, не допускати паління у ліжку, ретельно гасити недопалки й сірники.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: