Завантаження ...
banner
banner

Подробиці трьох ДТП що сталися на Ніжинщині минулого тижня

Подробиці щодо трьох дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Ніжині на минулому тижні, надала представник Ніжинської поліції на щотижневій оперативній нараді при міському голові

ДТП, подробиці

Подробиці щодо трьох дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Ніжині на минулому тижні, надала представник Ніжинської поліції на щотижневій оперативній нараді при міському голові.

2-го вересня на площі Франка близько 21:40 сталась дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією слідства, 27-річний місцевий житель, заїхавши автомобілем BMW 323 на площу Івана Франка, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2110, за кермом якого був 54-річний чоловік.
В результаті аварії вказаний чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді саден обличчя, забою грудної клітки та перелому трьох лівих ребер. 

На разі в рамках кримінального впровадження встановлюється чи було перевищено водієм автомобіля BMW швидкісний режим, чому він виїхав на площу та чи мав можливість уникнути зіткнення, чи був чоловік у стані алкогольного сп’яніння.

Суттєво допоможуть слідству зображення з камер, які встановленні на площі.

Наступна ДТП сталася 4-го вересня близько 18:30 на повороті з вулиці Широкомагерська на вулицю Панфілова. 
Поліцією встановлено, що нетверезий велосипедист, 47-річний місцевий житель, який їхав по вулиці Широкомагерська, раптово здійснив маневр повороту на вулицю Панфілова. Мотоцикліст, який рухався позаду велосипедиста, не зміг передбачити такий раптовий маневр, тому було допущено зіткнення.

В результаті постраждав сам велосипедист, він отримав тілесні ушкодження у вигляді саден лівого передпліччя, забійну рану голови і забою лівого ступеневого суглобу. 
Після надання медичної допомоги був відпущений додому. Кримінальне впровадження перебуває у слідчих Ніжинської поліції.

ДТП зі смертельними наслідками сталася 7-го вересня близько пів на першу ночі неподалік кафе «Лісова Казка» що в Малій Кошелівці.

Там водій ВАЗ 21099, 33-річний мешканець міста Київ, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де здійснив зіткнення з деревом.
Окрім горе водія, в автомобілі перебували ще двоє пасажирів. Для одного з них ця поїздка стала останньою.

Від численних отриманих травм, постраждали практично всі органи та частини тіла, близько 4-ї години ранку у реанімаційному відділенні помер 24-річний чоловік. Інший пасажир відбувся незначними тілесними ушкодженнями, а саме забоєм правої половини тулуба. Водія автомобіля доставили до лікарні з переломом кісток тазу, закритий перелом лівого стегна та закрита травма грудної клітини.

На даний час водій перебуває у лікарні. Перебування його на стаціонарному лікуванні значно ускладнює обрання для нього міри запобіжного заходу, адже ДТП з такими тяжкими наслідками передбачає кримінальне покарання. На даний час досудове розслідування триває.   

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: