Завантаження ...
banner

Світлофор біля "Терему" відремонтували

Світлофорний об’єкт, що встановлено на перехресті вулиць Набережна – Московська, нещодавно зазнав удару блискавки. Були повністю пошкоджені 4 модулі управління, і як наслідок, повна відсутність керування перехрестям

Світлофор, перехрестя, ремонт

Світлофорний об’єкт, що встановлено на перехресті вулиць Набережна – Московська, нещодавно зазнав удару блискавки. Були повністю пошкоджені 4 модулі управління, і як наслідок, повна відсутність керування перехрестям, повідомляє Унєніж. 

Цехом освітлення вулиць комунального підприємства «ВУКГ» було виконано демонтаж цих модулів та відправка на ремонт до спеціалізованого ТОВ «АТІЛОС», що знаходиться в місті Чернігів.

Слід окремо відзначити професійну роботу та ініціативу електриків, які заздалегідь встановили допоміжне заземлення. Завдяки таким крокам, внаслідок розгулу стихії, не було пошкоджено світлофори повністю, і збитки мінімальні.

Після проведених ремонтних робіт 4 модулі були встановлені на місце та було перевірено працездатність всіх світлофорів. Наразі світлофор працює в штатному режимі, і як і раніше забезпечує безпечний перехід пішоходів через проїжджу частину та керований проїзд автотранспорту повз перехрестя.

Світлофор, перехрестя, ремонт

Світлофор, перехрестя, ремонт

Світлофор, перехрестя, ремонт

Світлофор, перехрестя, ремонт
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: