Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині за допомогу у розкритті пограбування пропонують винагороду

Зухвале пограбування, що сталося у селі Черняхівка в ніч з 1 на 2 вересня, сколихнуло не тільки все село, а й Чернігівщину

Винагорода

Зухвале пограбування, що сталося у селі Черняхівка  в ніч з 1 на 2 вересня, сколихнуло не тільки все село, а й Чернігівщину.

На подружжя пенсіонерів у їхньому власному будинку, опівночі  напали невідомі у масках, застосували газовий балончик, заклеїли їм роти скотчем, катували, били та знущалися вимагаючи гроші. Нападники зірвали з потерпілої коштовні речі. У подальшому господарі виявили відсутність документів та речей.


Злочинці зникли в невідомому напрямку. Нині подружжя  лікується в Ніжинській міській лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога. І дякуючи Всевишньому вони живі.  Тим часом поліція проводить слідчі дії з пошуку грабіжників, відкрито кримінальне провадження.

До редакції сайту nizhynnews звернувся чоловік, який побажав не називати своє прізвище та ім’я. Він живе в Києві, але  родом з Черняхівки. За розкриття справи та встановлення осіб злочину він готовий заплатить 20 тисяч гривень. 

Чоловік  зазначає: «Злочин має бути розкритий, а злочинці повинні бути покараними. Мені небайдужий спокій моїх земляків. Поки злочинців шукають, селяни  з острахом лягають спати…»

Громадяни, будьте небайдужі, якщо володієте корисною інформацією, яка допоможе слідству у розкритті цього злочину,  звертайтеся до поліції.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: