Завантаження ...
banner

Скільки земельних ділянок виділять ніжинським учасникам АТО

7 вересня у великій залі виконавчого комітету відбулася постійно діюча робоча група з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей

Земля, учасники АТО

7 вересня у великій залі виконавчого комітету відбулася постійно діюча робоча група з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей.

На сьогодні у межах міста є 143 земельні ділянки для учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО.

В ході засідання члени робочої групи вирішили доручити Ніжинському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом двох тижнів обдзвонити учасників АТО з 1 по 199 порядковий номер черговості на отримання земельної ділянки відповідно до списку учасників АТО на отримання земельних ділянок для того, щоб вони з’явилися в міськвиконком для ознайомлення із списком вільних земельних ділянок.

У разі неявки протягом двох тижнів учаснику АТО буде направлено рекомендованого листа з пропозицією визначитися із вільною земельною ділянкою в межах міста протягом двох місяців. У разі не отримання жодної інформації від учасника АТО протягом зазначеного терміну – його кандидатура на отримання земельної ділянки буде перенесена в кінець списку.

Що стосується надання земельних ділянок сім’ям загиблих учасників АТО, то члени робочої групи вирішили додатково зустрітися з ними і вирішити дане питання.


Земля, учасники АТО

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: