Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові затримали чоловіка, що намагався зґвалтувати дівчину та стріляв по ній

Оперативники кримінальної поліції Чернігівщини спільно з бійцями «КОРД» затримали чоловіка, який намагався застрелити наочно знайому дівчину

Чоловік, затримання

Оперативники кримінальної поліції Чернігівщини спільно з бійцями «КОРД» затримали чоловіка, який намагався застрелити наочно знайому дівчину. 

Про це на своїй сторінці у  Facebook повідомляє Поліція Чернігівської області.

Вдень 11 вересня по допомогу до поліції звернулася жителька Чернігова. Дівчина повідомила, що коли вона перебувала у заміському будинку наочно знайомого, той в стані алкогольного сп’яніння почав її домагатися. Коли ж чоловік отримав відмову, то почав різати ножем на дівчині одяг, після цього дістав обріз гвинтівки і відкрив вогонь в бік гості, погрожуючи убивством.

Поки зловмисник відволікся на вживання чергової чарки, перелякана потерпіла втекла через вікно й одразу звернулася до поліції.

В подальшому керівництвом та оперативниками кримінальної поліції Чернігівщини була спланована спецоперація із затримання небезпечного озброєного зловмисника.

В результаті реалізації добре спланованих дій, із дотриманням усіх заходів безпеки оперативники спільно із бійцями «КОРД» затримали підозрюваного. Він поміщений в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України до ізолятора тимчасового тримання.

В ході санкціонованого обшуку у помешканні затриманого поліція спільно з обласною прокуратурою вилучила обріз гвинтівки, пістолет калібру 8 мм, магазин з набоями до нього, три ножі та близько сотні набоїв калібру 5,6 мм. Вилучене направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Чоловік, затримання

Чоловік, затримання

Чоловік, затримання

Чоловік, затримання

Чоловік, затримання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: