Завантаження ...
banner
banner

Ніжинця засудили до 6 років позбавлення волі

Колегія суддів Апеляційного суду Чернігівської області 5 вересня за скаргою прокурора скасувала у зв’язку з м’якістю вирок Носівського райсуду

Наркотики, крадіжки, вирок

Колегія суддів Апеляційного суду Чернігівської області 5 вересня за скаргою прокурора скасувала у зв’язку з м’якістю вирок Носівського райсуду.

Районний суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 3 місяці жителю міста Ніжин.

Йдеться про злочини, передбачені частинами 1, 2, 3 ст. 185 КК (таємне викрадення чужого, у тому числі повторно та з проникненням), ч. 2 ст. 309 КК (незаконне зберігання наркотиків у великих розмірах).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

У судовому засіданні підтверджено вчинення кримінальних правопорушень.

Прокурором доведено, що суд першої інстанції при ухваленні вироку не врахував, що обвинувачений ніде не працює, суспільно-корисною працею не займається, хоча в силу ст. 89 КК України і вважається не судимим, але раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів проти власності.

Не враховано судом першої інстанції і той факт, що кількість особливо небезпечних наркотичних засобів, які він зберігав (понад 1,5 кг), а також кількість епізодів злочинної діяльності обвинуваченого.

Апеляційний суд підтвердив обґрунтованість правової позиції прокурора про необхідність призначення більш суворого покарання та засудив обвинуваченого до позбавлення волі на строк 6 років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: