Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині вогнеборці врятували двох людей

13 вересня о 17:15 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про пожежу трьохквартирного одноповерхового житлового будинку, що по провулку Ладанський у районному центрі

Вогнеборці, люди, порятунок

13 вересня о 17:15 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про пожежу трьохквартирного одноповерхового житлового будинку, що по провулку Ладанський у районному центрі.

Про це Управління ДСНС України у Чернігівській області повідомляє у мережі Facebook.

На місце пригоди оперативно прибуло два відділення 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області. На той момент в будівлі спостерігалося щільне задимлення, а покрівлю частково охопило полум'я. 

Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання і зору о 17:24 пожежу локалізували, а о 18:30 остаточно ліквідували. Під час гасіння рятувальники в квартирі № 3 виявили 62-річну господарку помешкання та її 87-річного батька, які самотужки не змогли покинути небезпечну зону. Надзвичайнки вивели людей на свіже повітря. 

Причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі. Вогнем пошкоджено покрівлю будинку та речі домашнього вжитку.

До ліквідації пожежі залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Вогнеборці, люди, порятунок
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: