Завантаження ...
banner
banner

Коли цього року буде Покровський ярмарок

Щороку в жовтні у Ніжині відбувається традиційний Покровський ярмарок, не став виключенням і цей рік

Покровський ярмарок


Щороку в жовтні у Ніжині відбувається традиційний Покровський ярмарок, не став виключенням і цей рік.

Ярмаркуватимуть ніжинці чотири дні, протягом 4-7 жовтня. Урочисте відкриття та культурна програма заплановані в суботу 6 жовтня, початок о 10 годині.

Нагадаємо, проводити ярмарок не на Покрову, а раніше вирішили щоб відокремити у часі ярмарок та відзначення Дня захисника України, яке припадає на 14 жовтня. Заходи заплановані на цей день не вписуються в ярмаркову програму. Про це редакції mynizhyn.com повідомили в управлінні культури та туризму Ніжинської міської ради.


Цікаво, що на цьогорічному ярмарку вирішили відійти від звичайних співанок та подарувати всім присутнім креативне світлодіодне шоу.


Про це пише видання Нежатин.

Планується організувати виступ чотирьох артисток після 20 години вечора, перед тим вимкнувши вуличне освітлення на площі. Вирішити питання з останнім обіцяв директор КП "ВУКГ" Владислав Корман. Чотири виступи по 15 хвилин обіцяють бути неперевершеними та урізноманітнити Покровські гуляння.

Ще одна із запропонованих новинок: невеличкий паровозик, що буде курсувати по центральній частині міста.

Однією з родзинок ярмарку стане саморобний, або як зараз модно говорити "крафтовий" шоколад. Цей шоколад вже давно виготовляє ніжинка Оксана. Саме вона 18 вересня презентувала перед членами ярмаркового комітету свої вироби – шоколадну плитку, та шоколадне асорті з наповнювачами із сушених ягід.

Коробка цукерок буде мати назву "Ніжинський гормон щастя" та буде продаватися під час ярмарку. 

Фото з минулорічного ярмарку:

 

mynizhyn.com
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: