Завантаження ...
banner

У Ніжині буде ще один дитячий садочок

У загальноосвітній школі № 14, що знаходиться за адресою: вулиця Шекерогринівська, 52 а, відбувається реконструкція частини будівлі школи під дошкільний навчальний заклад

садочок

У загальноосвітній школі № 14, що знаходиться за адресою: вулиця Шекерогринівська, 52 а, відбувається реконструкція частини будівлі школи під дошкільний навчальний заклад.

На сьогодні проводяться ремонтні роботи в приміщеннях, де будуть розміщуватись групи, коридори та харчоблок дитячого садочку. 

Також монтується окремий вхід для дітей садочку та ігровий майданчик для прогулянок.

З планом реконструкції для відкриття дошкільного закладу (садочку), під час свого робочого візиту, ознайомились міський голова Анатолій Лінник, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський і начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко.

Також, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Тетяна Бублик, презентувала робочій групі реконструйовану індивідуальну котельню (встановлений і під'єднаний новий котел, місце для зберігання палетів), яка буде обігрівати школу і садочок разом.

За матеріалами nizhynrada.gov.ua

садочок

садочок

садочок

садочок

садочок

садочок
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: