Завантаження ...
banner
banner

1,5 роки дисбату за продаж військового майна

24 липня 2018 року військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону було затримано водія-електрика однієї з військових частин, дислокованої у Козелецькому районі, Чернігівської області безпосередньо після збуту викраденого військового майна

військовослужбовець, боєприпаси, продаж, суд

24 липня 2018 року військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону було затримано водія-електрика однієї з військових частин, дислокованої у Козелецькому районі, Чернігівської області безпосередньо після збуту викраденого військового майна бойового призначення.

Установлено, що старший солдат військової служби за контрактом впродовж травня-липня 2018 року, викрадав військове майно, а саме боєприпаси та елементи динамічного захисту танків та збував їх цивільній особі. 

24 липня вказаний військовослужбовець, перебуваючи за місцем свого проживання, реалізував громадянину України 7 елементів динамічного захисту танків та 4 пачки патронів калібру 7,62 мм, по 20 шт. у кожній пачці, за що мав намір отримати грошові кошти у сумі 3500 гривень. 

військовослужбовець, боєприпаси, продаж, суд

20 вересня Козелецький районний суд Чернігівської області повністю погодився із доказами військового прокурора. Рішенням суду вказаного правопорушника - старшого солдата Стоцького В.О. засуджено до 1 року 6 місяців тримання у дисциплінарному батальйоні.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: