Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський відділ поліції отримав три нових поліцейські автомобілі

Під час робочого візиту Міністра МВС до Ніжина відбулася зустріч з особовим складом Ніжинського відділу поліції. В ході зустрічі Арсен Аваков розповів про нові критерії оцінки роботи поліцейського

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола

Під час робочого візиту Міністра МВС до Ніжина відбулася зустріч з особовим складом Ніжинського відділу поліції. В ході зустрічі Арсен Аваков розповів про нові критерії оцінки роботи поліцейського.

Крім того Арсен Аваков повідомив про підвищення рівня соціальної забеспеченості правоохоронців, зокрема щодо підвищення заробітної плати.

Н
ародний депутат України Олександр Кодола, який також брав участь у зустрічі, зазначив:

«Наша парламентська команда разом з МВС команда працює над додатковою програмою соціальної підтримки правоохоронців, зокрема поліцейських, гвардійців, прикордонників та рятувальників, що стосується забезпечення та найму житла. У проекті Держбюджету ми наполягаємо на підвищенні заробітної плати для рядового складу на 30%, а для деяких підрозділів навіть удвічі. Сподівась, що така підтримка сприятиме розвитку правоохоронної системи України і, головне, буде вагомими стимулом для правоохоронців сумлінно виконувати свої службові обов’язки».

По темі: Ніжинський авіаційний загін відвідав Арсен Аваков

Пі час зустрічі в Ніжині Міністр також нагородив поліцейських Чернігівської поліції відомчими відзнаками та цінними подарунками, Ніжинський відділ поліції ГУНП Чернігівської області отримав три поліцейські автомобілі та нове обладнання.

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола

Поліція, автомобіль, аваков, Кодола


За матеріалами 
Прес-служба Олександра Кодоли

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: