Завантаження ...
banner
banner

За збут наркотичних засобів ніжинця засудили на 6 років

Результатом наполегливої та послідовної роботи Ніжинської місцевої прокуратури у сфері незаконного обігу (збуту) наркотичних засобів став черговий вирок суду

наркотики, суд, позбавлення волі

Результатом наполегливої та послідовної роботи Ніжинської місцевої прокуратури у сфері незаконного обігу (збуту) наркотичних засобів став черговий вирок суду.

Так, Носівським районним судом 20 вересня засуджено мешканця Ніжина за незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів.(ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України), незаконне виготовлення, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу ( ст. 263-1 ч. 1, ст. 263 ч. 1 КК України).

У судовому засіданні прокурором доведено, що 30-ти річний мешканець Ніжина, раніше судимий за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, створив на території міста розгалужену систему збуту наркотичного засобу «метадон», на чому у квітні цього року і був затриманий правоохоронними органами.

Крім того в судовому засіданні доведено вину обвинуваченого у незаконному виготовленні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу, яку було вилучено в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання останнього. 

Наразі чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень та за сукупністю скоєних злочинів призначено остаточне покарання у вигляді 6 років 7 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: