Завантаження ...
banner
banner

На перетині Шевченка і Об’їжджої з’явиться острівець безпеки

Не так давно почав діяти круговий рух на перехресті вулиці Шевченка та Об’їжджої, а нова розмітка та сучасні зупинки створювали враження оазису порядку та чистоти в Ніжині


 
Не так давно почав діяти круговий рух на перехресті вулиці Шевченка та Об’їжджої, а нова розмітка та сучасні зупинки створювали враження оазису порядку та чистоти в Ніжині.

Проте нещодавно робітники почали знімати посередині дороги асфальт, що викликало обурення і нерозуміння ніжинців.

То для чого це робилося? Як повідомляє Нежатин з посиланням на начальника Управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка, проводяться роботи по створенню острівця безпеки.

Анатолій Миколайович повідомив, що роботи ведуться згідно з затвердженим планом та в межах кошторису.

Облаштування острівців безпеки на перетині Об’їжджої та Шевченка посилить безпеку пішоходів та велосипедистів під час перетину проїзної частини та мінімізує кількість можливих дорожньо-транспортних аварій.

Хоча відкритим залишається питання, чому острівець безпеки не зробили раніше, до нанесення розмітки.

Довідково: Острівець безпеки - технічний засіб регулювання дорожнього руху на наземних пішохідних переходах, конструктивно виділений над проїзною частиною дороги та призначений як захисний елемент для зупинки пішоходів під час переходу проїзної частини дороги. До острівця безпеки належить частина розділювальної смуги, через яку пролягає пішохідний перехід









Так виглядає облаштований острівець безпеки у Києві

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: