Завантаження ...
banner

У Ніжині затримали продавця амфетаміну

Фото.Відео.
В ході спецоперації в різних районах Чернігівської області оперативники управління протидії наркозлочинності та управління карного розшуку за підтримки «КОРД» затримали двох наркозбувальників

Наркоторгівля, поліція, КОРД, наркотики
 
В ході спецоперації в різних районах Чернігівської області оперативники управління протидії наркозлочинності та управління карного розшуку за підтримки «КОРД» затримали двох наркозбувальників.

По темі: 
За збут наркотичних засобів ніжинця засудили на 6 років

Група поліцейських управління протидії наркозлочинності спільно з кримінальною поліцією Ніжинського міського відділу ГУНП в Чернігівській області затримали мешканця Ніжина, який протягом тривалого часу займався виготовлення та збутом психотропної речовини амфетаміну та наркотичного засобу марихуани.


Наркоторгівля, поліція, КОРД, наркотики

Наркоторгівля, поліція, КОРД, наркотики

Наркоторгівля, поліція, КОРД, наркотики


Чоловік мав свою клієнтуру, для якої кустарним способом виготовляв та збував амфетамін.

В ході обшуку поліція разом з прокуратурою виявила та вилучила у підозрюванного 20 грамів амфетаміну, прекурсори та обладнання для виготовлення психотропної речовини, а також 2,5кг марихуани.

В першому випадку поліція вийшла на винахідливого корюківського таксиста, який під прикриттям легального бізнесу (таксування) постачав з іншого регіону та збував жителям райцентру амфетамін. Оперативники затримали зловмисника якраз після того, як той збув наркотики.

Під час санкціонованого обшуку в автомобілі правопорушника поліція та прокуратура виявили 9 згортків з амфетаміном, а також ще 24 у його помешканні, загалом близько 100 грамів, що за цінами «чорного» ринку оцінюється в 40 тисяч гривень. Вилучене направлено на експертизу.

Загальна ціна вилученого на «чорному» ринку оцінюється у понад 40 тисяч гривень.

Інформація про обидві події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкриті кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі у першому випадку від чотирьох до восьми років, у другому - від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: