Завантаження ...
banner

Не бути рекламі на Ніжинських зупинках

На всіх трьох засіданнях 43-ї сесії Ніжинської міської ради розглядали проект рішення "Про скасування рішення Виконавчого комітету Ніжинської міської ради

скасування, рішення, реклама, зупинки

На всіх трьох засіданнях 43-ї сесії Ніжинської міської ради розглядали проект рішення "Про скасування рішення Виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області від 06 вересня 2018 року  № 294 "Про  надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в місті Ніжині".

Даний проект три рази виносився на голосування і от сьогодні його затвердили.


Надання дозволу Дочірньому підприємству «Пропаганда» розмістити рекламу на конструкціях зупинок, як зазначено в пояснювальній записці до рішення, суперечить принципам справедливого розподілу ресурсів громади, а також забезпечення доброчесної конкуренції на ринку зовнішньої реклами в місті Ніжині. 

В подальшому всі дозволи на використання комунального майна в якості рекламних площ повинні видаватись за результатами аукціону з продажу прав оренди або у інший конкурентний спосіб.

Також, ще раніше, Лариса Жукова у мережі Facebook опублікувала наступну інформацію: "Для того, щоб віддати прибутковий бізнес невідомому підприємству, забрали його у комунального підприємства! Хоча цьому підприємству з бюджету даємо мільйони на сплату податків, бо воно саме не може заробити!".

Тож рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами невідомій чернігівській фірмі скасовано. 

Що буде відбуватись далі згодом дізнаємось.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: