Завантаження ...
banner

Як минувся Покровський ярмарок: звіт ніжинської поліції

Ніжин відсвяткував 376-й Покровський ярмарок. Згідно інформації від ніжинської поліції, свято минулося відносно спокійно

Покровський ярмарок, поліція, кримінал

Ніжин відсвяткував 376-й Покровський ярмарок. Згідно інформації від ніжинської поліції, свято минулося  відносно спокійно. 

Найбільше до поліції звернулось людей внаслідок втрати мобільного телефону і гаманця. Зважаючи на велику кількість учасників святкування, можливі факти крадіжок були прогнозованими. На даний час у поліції значно збільшилась кількість кримінальних впроваджень за фактом крадіжок.

Найбільш непідготовленою до такої великої кількості алкоголю та дозволених розваг виявилась молодь міста.

Так в ніч на суботу, в одному з дворів, неподалік площі Франка, 19-річний хлопець у ході п'яної бійки отримав кілька ножових поранень. Він був доставлений до лікарні, де перебуває на даний час прооперований, його життю нічого не загрожує. Винна особа встановлена.

Вже в ніч проти неділі, у парку Шевченка ще один підігрітий спиртним молодий чоловік вчинив справжню стрілянину. Він був обурений тим що досить тривалий час стояв у черзі і почав вчиняти такі хуліганські дії.

На щастя ніхто не постраждав. Хулігана затримали, зброю вилучили. Скоріш за все це пристрій для травматичного відстрілу набоїв не смертельної дії. Остаточну відповідь надасть експертиза.

Чоловік ще довго буде згадувати події того дня, проте вже за ґратами. Того ж дня його було затримано у порядку статті 208 та повідомлено про підозру у вчиненні злочину частиною 4-ю статті 296, а це хуліганство із застосуванням зброї.

Поліцейськими, які патрулювали місто складено десятки адміністративних матеріалів за розпивання алкогольних напоїв, дрібне хуліганство. Порушники адміністративного та кримінального законодавства неодмінно понесуть свою відповідальність.

Тим же хто прибув на заходи для того щоб поярмаркувати і відпочити поліція вдячна, на щастя таких учасників святкування було набагато більше.
mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: