Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові презентують хіти Івасюка в новому джазовому звучанні

2 листопада Чернігів відвідає відомий львівський етно-джазовий колектив ShockolaD, де в якості солістки виступить чарівна «американська співачка з українською душею» Брія Блессинг. Музиканти виступлять з унікальною програмою

джаз, ShockolaD, концерт, альбом, Івасюк

2 листопада Чернігів відвідає відомий львівський етно-джазовий колектив ShockolaD, де в якості солістки виступить чарівна «американська співачка з українською душею» Брія Блессинг. Музиканти виступлять з унікальною програмою.

Пам'ятаєте пісні легендарного українського композитора і поета Володимира Івасюка: «Червона рута», «Я піду в Далекі гори», «Пісня буде поміж нас» та багато-багато інших. Так ось, львів'яни з групи ShockolaD і співачка Брія Блессінг записали спільний альбом IVASYUK, в який увійшли ці та багато інших хітів, але вже в новому авторському джазовому виконанні. 

Це буде вечір нової музичної і виконавської філософії популярних і менш відомих пісень легендарного українського композитора Володимира Івасюка. 

Презентація альбому IVASYUK, над яким музиканти працювали близько двох років, відбудеться вже завтра, 10 жовтня.

У Чернігові осіннім джазом і мелодіями Івасюка можна буде насолодитися у п'ятницю 2 листопада в залі Чернігівського філармонійного центру о 19:00

«Новий альбом IVASYUK - це вишукана й інтелігентна суміш поп-музики, R & B і джазу. Альбом створений і записаний зі смаком, любов'ю і захопленням», - кажуть про платівку музичні експерти. 

Окрім пісень зі згаданого вище альбому IVASYUK, музиканти виконають під час концерту і свої більш ранні твори

Загалом концертна програма триватиме близько години і сорока хвилин.  

Квитки на концерт можна придбати в касі Чернігівської філармонії, а також на сайті concert.ua.

джаз, ShockolaD, концерт, альбом, Івасюк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: