Завантаження ...
banner
banner

На прикордонній території було відключено мобільний зв’язок перед вибухами військових складів

Напередодні вибухів на складах з боєприпасами в Чернігівській області відбулось відключення усіх мобільних операторів в районі російсько-українського кордону Семенівського району

Склад, Ічня

Напередодні вибухів на складах з боєприпасами в Чернігівській області відбулось відключення усіх мобільних операторів в районі російсько-українського кордону Семенівського району.

Про це в ток-шоу “Ехо України” на “Прямому” повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

“Сьогодні отримали інформацію. Шостого-десятого (жовтня - ред.) в районі населених пунктів Стародуб та Климово було відключення практично всіх мобільних систем зв’язку як з тієї сторони, так і з нашої. Це до кордону 15 кілометрів”, - сказав Цигикал.

Він також додав, що прикордонники зафіксували шість спеціальних технічних засобів.

“Це чотири автомобілі ГАЗ-66 і два Volkswagen Т5 (вантажні версії) – в районі населеного пункту Климово. Це практично по лінії 150 кілометрів по лінії кордону, якщо брати по прямій видимості. І ми припускали, що така техніка може перевозити "Форпост", безпілотники. Поки над цією версією працюємо. Будемо працювати спільно зі Службою безпеки”, - наголосив голова Держприкордонслужби.

Нагадаємо, у вівторок, 9 жовтня, о 3:30 з'явилась інформація про пожежу та вибухи на на 6-му арсеналів місті Ічня Чернігівської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: