Завантаження ...
banner
banner

Пожежу на військових складах поблизу Ічні практично ліквідовано

Відео.
Авіація Ніжинського загону ДСНС завершує гасіння одного осередку займання. Підрозділи збройних сил спільно з ДСНС виконують заходи по ліквідації осередків задимлення та тління, які не несуть загрози населеним пунктам, розташованим поблизу арсеналу

Авіація Ніжинського загону ДСНС завершує гасіння одного осередку займання. Підрозділи збройних сил спільно з ДСНС виконують заходи по ліквідації осередків задимлення та тління, які не несуть загрози населеним пунктам, розташованим поблизу арсеналу.

Про це повідомляє народний депутат Олександр Кодола.

Групами розмінування здійснюється зачистка від вибухонебезпечних предметів адміністративної території, а також території поблизу арсеналу. Підрозділами Національноі поліції та Нацгвардії здійснюється охорона навколо технічної територіі Арсеналу. Триває повернення особового складу до розташування військової частини.

Здійснюються заходи щодо налагодження повсякденної діяльності Арсеналу та подальшої ліквідації наслідків надзвичайної події.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують очищення 16-ти кілометрової зони прилеглої до арсеналу.

Роботи проводяться в населених пунктах Ічня, Дружба, Августівка та Гмирянка.

Всього до проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації залучено близько 1 тис. осіб та 212 од. техніки, у тому числі від: ДСНС – 260 осіб, 75 од. техніки та 2 літаки Ан-32П; Нацполіції – 482 особи та 68 од. техніки; Нацгвардії – 114 осіб та 9 од. техніки; СБУ – 110 осіб та 23 од. техніки; комунальних служб – 46 осіб та 38 од. техніки.
На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: