Завантаження ...
banner
banner

Магазин «Ельфа»: все для дому і сім’ї за цінами виробника

Група компаній «Ельфа» почала свою історію з 1997 року і сьогодні є однією з провідних і найбільших вітчизняних виробників косметичних засобів і товарів для дому. «Ельфа» вже 20 років на ринку і має сертифіковані лабораторії

Ельфа, магазин

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Група компаній «Ельфа» почала свою історію з 1997 року і сьогодні є однією з провідних і найбільших вітчизняних виробників косметичних засобів і товарів для дому.

«Ельфа» вже 20 років на ринку і має сертифіковані лабораторії, що гарантують якість і безпечність продукції.

Свій магазин «Ельфа» відкрила і в Ніжині! Він знаходиться на першому поверсі у торговому центрі «Ніжин Сіті», що на вулиці Батюка.
 
Ельфа, магазин

Головна особливість «Ельфи» - це повна відсутність продукції з лаурилсульфат натрію, який більшість інших виробників використовують у побутовій хімії і косметиці. А лауритсульфат натрію може бути сильним алергеном для людини!

В магазині «Ельфа» представлені товари тільки власного виробництва. Це такі торгові марки як: «Зелена аптека», «Salon SPA collection», «Fresh Juice», «Dr.Sante», «Sun Energy», «Caramel», «Pink Elephant», «BIO formula», «Elfa Pharm» та інші.

Та що дійсно вас приємно вразить, то це помірні ціни і вигідні акції (знижки 25-40 %) кожного тижня з четверга. 

Ельфа, магазин

У магазині «Ельфа» є товари для всієї родини: жінкам, підліткам, дітям і чоловікам. Різноманітні подарункові набори, недорогі і якісні товари для малюків «Pink Elephant» – все це і більше ви можете знайти у «Ельфі».

Новинкою є креми для рук Dr.Sante, що містять до 10 % натуральних олій, в той час як в середньому на ринку цей вміст на рівні 3-4% і нижче.

Крем Dr.Sante легко наноситься, не залишаючи відчуття липкості, і надовго живить і зволожує шкіру.

Ельфа, магазин

Крем для рук Dr.Sante з олією Аргани регенерує шкіру, знімає сухість і лущення. Захистить шкіру рук у будь-яку погоду.

Крем для рук Dr.Sante з олією Кокоса неймовірно швидко зволожує шкіру і робить її м’якою і гладенькою. Сприяє швидкій регенерації дрібних пошкоджень шкіри рук.

Крем для рук Dr.Sante з олією Ши ефективно живить шкіру і швидко нею поглинається. Ідеально підходить для догляду за дуже сухою шкірою і гарантує найкращий захист у холодний період року.

Вся серія кремів для рук Dr.Sante має ніжні і неповторні аромати.

Крім того, для алергіків є спеціальні лінії косметики для догляду за тілом і обличчям, що виготовлені на основі рослинних компонентів. 

Побутова хімія, що продається в «Ельфі» максимально безпечна і екологічна.

Як зазначалося вище, велика кількість представленої продукції виготовлена на основі ефірних олій. Також в «Ельфі» можна придбати лікувальні мазі на основі природних компонентів за цінами нижче, ніж пропонують в аптеках.

Ельфа, магазин

Досвідчений консультант підкаже і допоможе вам обрати саме те, що вам потрібно.

По дорозі до кінотеатру завітай у магазин «Ельфа» і переконайся, що якісні товари можна купувати за приємними цінами!

Ельфа, магазин

Ельфа, магазин

Ельфа, магазин

Ельфа, магазин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: