Завантаження ...
banner
banner

Відбувся фінал змагань «Спортивний Ніжин – здорова нація»

13 жовтня у спортивному комплексі «Зірка» відбувся фінал змагань «Спортивний Ніжин – здорова нація» між командами ЗОШ № 17, гімназії № 3 та НВК "Престиж" № 16

Спортивний Ніжин, спорт, Кодола

13 жовтня у спортивному комплексі «Зірка» відбувся фінал змагань «Спортивний Ніжин – здорова нація» між командами ЗОШ № 17, гімназії № 3 та НВК "Престиж" № 16.

На спортивне свято завітав міський голова Анатолій Лінник, привітав всіх дітей, батьків, спортсменів, поважних гостей з фіналом змагань.

Народний депутат України Олександр Кодола долучився до привітань та наголосив, що даний спортивний захід буде щорічним та традиційним у Ніжині, а також порадившись з виконавчим комітетом прийняв рішення виділити ще 80 тис. грн. для нагородження всіх шкіл-учасників, тому призовий фонд змагань становить 430 тис. грн.

У запеклій боротьбі перемогу здобула команда НВК "Престиж" № 16, а також стала володарем першої грошової премії змагань у розмірі 150 тисяч гривень.

Друге місце посіла команда ЗОШ № 17, яка отримала 100 тис.грн.

Бронзу й 50 тисяч гривень здобули спортсмени гімназії № 3.

Шкіл-напівфіналістів нагородили сертифікатами на суму по 20 тис.грн., а решта шкіл-учасників отримали сертифікати по 8 тис.грн.

Творчі колективи міста привітали і порадували всіх присутніх своїми виступами.

За матеріалами відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю

Фото: міська газета Вісті




















































































 















































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: