Завантаження ...
banner
banner

На Ічнянщині місцеві жителі розшукують тварин, які втекли від вибухів. Відео

На військовому складі біля Ічні на Чернігівщині вибухів боєприпасів уже не чути. Майже всі місцеві повернулися до своїх осель. Але поблизу військової частини - досі надзвичайний стан: заблокована залізниця, закритий повітряний простір

Ічня, вибухи, тварини, розшук

На військовому складі біля Ічні на Чернігівщині вибухів боєприпасів уже не чути. Майже всі місцеві повернулися до своїх осель.

Але поблизу військової частини - досі надзвичайний стан: заблокована залізниця, закритий повітряний простір та десятки блокпостів. Пожежники поливають територію арсеналу, воду скидають і літаки, повідомляє Високий Вал.

Люди, доки не вдарили морози, самотужки лагодять свої будинки та розшукують тварин. Сотні хатніх улюбленців під час канонади злякалися вибухів і втекли. У соцмережах навіть створили спеціальну спільноту, у якій вже розмістили десятки оголошень про зниклих тварин.

Кілька днів без чотирилапого сторожа був і будинок Світлани, нині зайти непомітно вже неможливо.

Світлана розповідає, коли почалися розриви, вона, як радили під час тренувальної евакуації, побігла в центр міста. Свого пса на кличку Малюк відв'язала.

Коли повернулась з евакуаційного штабу за кілька днів, собаки вже ніде не було. На допис у соцмережі відгукнулися спочатку в міській пожежній частині, але пес звідти хутко втік. У військкоматі чотирилапого змогли притримати їжею.

Тепер жінка допомагає шукати зниклих тварин іншим. Каже, у день, коли знайшовся її Малюк, своїх господарів зустріли ще два собаки.

Фото з соцспільноти «Підслухано в Ічні». Більше подробиць дивіться в сюжеті ТСН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: