Завантаження ...
banner
banner

Мешканці Ніжина добровільно здали вже 5 одиниць зброї

Починаючи з 1-го жовтня на території Чернігівської області проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, який триватиме до 31-го жовтня

здача, зброя, добровільно

Починаючи з 1-го жовтня на території Чернігівської області проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, який триватиме до 31-го жовтня.

Дізнавшись про це від працівників поліції, мешканці міста Ніжина вирішили скористатися передбаченою законом можливістю уникнути відповідальності за незаконне придбання та зберігання зброї та боєприпасів і добровільно принесли їх до Ніжинського відділу поліції.

Так, з початку місця у громадян вилучено 3 одиниці мисливської нарізної зброї, 1 мисливську гладкоствольну рушницю та 1 пристрій для відстрілу набоїв не смертельної дії (травматичний пістолет) і до поліції продовжують приносити зброю.  

Зважаючи на це, закликаємо громадян, які мають будь-які придбані нелегально вибухові пристрої, боєприпаси, а також вогнепальну, мисливську, газову чи холодну зброю - добровільно здати їх до Ніжинського відділу поліції.

Там же, всі бажаючі можуть оформити дозвіл на зберігання зброї, зареєструвати (перереєструвати) її та у подальшому володіти нею у законний спосіб.

За додатковою інформацією звертатися у відділ контролю обігу зброї у сфері дозвільної системи Ніжинського відділу поліції або за тел. 046-312-51-05.

Відділ контролю обігу зброї у сфері ДС
Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: